Ikaria er både den grønneste og en av de mest uberørte av de greske øyene. I tillegg er den utnevnt som en av verdens 5 Blue Zones. Middelhavsmaten er igjen kåret til verdens sunneste og mest helsebringende Jeg reiste til Ikaria for å finne ut mer om dette. I tillegg til å finne en perle av en øy, med krystallklart… Les mer
Møt hverdagen med senkede skuldre!
Sommer og ferie er over for de fleste. Det er tid for hverdag igjen. Og fordi du har bestemt deg for å ha overskudd, stabilt blodsukker og DIN ønskede vekt utover høsten, vil du tilbake til (eller starte) en sunn livsstil! Men uka er hektisk, og uten en plan og litt tilrettelegging er sjansen stor for at man gir opp… Les mer
Aubergine med Parmesanost (Parmigiana Di Melanzane)
Denne retten er italiensk og en av klassikerne til kollega Chef Fabio Flagiello . Aubergine er en grønnsak vi ikke bruker så mye av i Norge, men den selges i de fleste matbutikker. Den har en mild smak og en konsistens som gjør at den lett tiltrekker seg andre smaker. Det gjør den ypperlig i matretter med mye smak, som… Les mer
Trenger vi egentlig kosttilskudd?
Du ønsker mer energi og å forebygge sykdom, holder det ikke da med et generelt sunt kosthold? Det enkleste er å ikke ta kosttilskudd, og satse på at man får i seg den næringen man trenger likevel. Men er det lurt? Fagfolk hevder at mange av våre plager og sykdommer kan unngås med et optimalisert kosthold og tilskudd av vitaminer og… Les mer
Bløtkake
Bløtkake er favorittkake til bursdager og 17. mai hjemme hos oss, og det har vært viktig for meg å komme frem til en oppskrift hvor kaka smaker like godt som før vi begynte på lavkarbo. Hemmeligheten ligger i sukkerbrødet. Både kremfløte og bær er jo lavkarbo i seg selv. Ingredienser til sukkerbrød: 5 egg 115 gr sukrin 130 gr mandelmel… Les mer
- 1
- 2
- 3
- …
- 24
- Next Page »