Atferdssykologer har brukt mye tid på å forske på hva som gjør oss lykkelig (eller ulykkelige). Vi vet nå at de menneskene som er mest glade og fornøyde både lever lenger og har en sterkere helse! Det man vet er at lykke ikke er noe som bare skjer for deg. Hver og en kan gjøre små grep i tanker, atferd… Les mer
Gulrotkake
Gulrotkake har alltid vært en av favorittene hjemme hos oss. Derfor brukte jeg tid på å utvikle en variant som er fantastisk god og saftig, bare sunnere og bedre for kroppen. Jeg har brukt flere amerikanske oppskrifter som utgangspunkt. Derfor er måleenhetene litt rare; 1,7 og 1,2 osv. Men jeg har erfart at når det kommer til baking så er… Les mer
Mat som medisin
Kroppen har en fantastisk egenskap som skjer helt automatisk! Den reparerer seg selv! Enten det er skader vi er påført utenifra; som sår eller brudd, eller innenfra; som skadede celler eller virusangrep. Og jo bedre eieren av kroppen er til å gi den næringen og omsorgen den trenger, jo bedre blir kroppen i stand til å lege og reparere seg… Les mer
Fylt aubergine
De siste årene har jeg brukt mye tid på å lære fra middelhavslandenes matkultur. De har en kombinasjon av både smakfull og sunn mat som har levd og utviklet seg gjennom tusenvis av år. Middelhavskosten, som kjennetegnes av mye grønnsaker, urter, belgfrukter, ren fisk/kjøtt og olivenolje, er flere ganger kåret til verdens mest helsebringende kosthold. Auberginen er stjerna i Imame… Les mer
Brokkoli-, blomkål- og gulrotsuppe
Denne lavkarbo-suppen lages enkelt fra bunn og du kan bruke både ferske og frosne grønnsaker. Den er uten melk, men om du vil kan du erstatte kokosmelken med fløte. Oppskriften gir ca. 6 gode, mettende porsjoner. Ingredienser 0,5 løk finhakket 1-2 fedd hvitløk finhakket Ca 250 gr blomkål Ca. 250 gr brokkoli 3 gulrøtter 1,5 ss mejerismør/olivenolje 1 liter vann/kraft… Les mer
- « Previous Page
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 24
- Next Page »