Dette er en populær rett i USA og den har blitt en liten slager hjemme hos oss også. Dette er et godt hverdagsalternativ til fredagstacoen!
Vi gjør det som regel enkelt og rent. Det er slik barna helst vil ha det har jeg lært.
Ingredienser:
ca 500 gr Hvit fisk, Du kan bruke torsk, sei, rødspette, steinbit, kveite osv
Tortilla lefser/ tacoskjell. Når jeg baker lefser selv bruker jeg DENNE oppskriften.
2 Avokado
1 lime
2 fedd hvitløk
salt og pepper
en knivspiss spisskummen
koriander hvis du har
Salsa
Agurk
Rømme
Fremgangsmåte:
- Sett ovnen på 170 grader
- Skjær fisken i biter og stek den i pannen i smør. Ha på salt og pepper
- Lag avokadokremen/guakamolen ved å ha avokado oppi en bolle. Ha saften av to hvitløksfedd oppi (bruk hvitløkspresse) , litt salt, pepper og evt. spisskummen og koriander hvis du har. Kryste saften av en halv lime over. Moses og blandes godt.
- Skjær agurken i smale staver.
- Stek tortillalefsene/takoskjellene i ca 3 min i ovnen.
- Legg fisk, avokadokrem, agurk, salsa og en klatt rømme i lefsa/skjellet før du serverer. Eller la alle forskyne seg etter eget ønske.
Legg igjen en kommentar