Enklere liv med diabetes!
- med forutsigbarhet, overskudd og stabilt blodsukker

De viktigste resultatene kurset gir deg:

 • En lettere og mer harmonisk hverdag!
 • Når helsa er på plass kommer overskuddet og du kan igjen bruke mer tid på ting som gir glede, som hobbyer og å være sosial.
 • Du blir soleklar på hva som er den beste maten for deg, som gir deg stabilt blodsukker og jevn, god energi.
 • Du blir rågod på å lage enkel, sunn og rask mat som hele familien elsker, uten at det "koster skjorta" eller sender blodsukkeret i været.
 • Du får mindre jobb med diabetesen med mer overskudd og mestringsfølelse og du vil føle at livet blir mer likt slik det var før diabetesen!
 • Du får en livsstil du kan ta med deg livet ut!

Du vil føle selvtillit, overskudd og se lyst på framtiden!

Har du diabetes selv eller lever du med noen som har det?

 

Opplever du at diabetesen styrer mye av livet og at du aldri får fri fordi blodsukkeret svinger så mye og må korrigeres hele døgnet?

 

Føler du deg ofte sliten, stresset eller nedstemt og at det kan være vanskelig å strekke til i forhold til familie, jobb eller andre forpliktelser?

 

Synes du det er vanskelig å vite hvilken mat som er best for diabetesen?

 

Bekymrer du deg for langtidskomplikasjoner av diabetes?


Ønsker du å slippe å tenke så mye på diabetesen?

“Jeg er sliten og nær utbrent av  å måtte opp hver natt for å korrigere blodsukkeret.”

“ Jeg tør ikke å ta den turen ut alene, selv om jeg helst vil, for jeg er så redd for å få for lavt blodsukker når det ikke er noen som kan hjelpe meg. ”

mestringsfølelse med stabilt blodsukker. Diabetescoachen


Du på rett plass!


Når diabetesdiagnosen er et faktum blir alt snudd på hodet. Livet blir vanskelig og du kjenner på følelser som sorg, sinne, frustrasjon og urettferdighet. 


Det eneste du vil er å få tilbake helsa, livskvaliteten og selvtilliten - slik at livet kan bli best mulig igjen!  


Men det er vanskelig å vite hva man skal ta tak i og hvilke steg man skal gå. Mange ender opp med å prøve litt her og litt der, teste ut noen nye oppskrifter eller en ny kur - for så å falle tilbake på gamle vaner. Vi kjenner oss alle igjen i det!


Dette kurset er for deg som vil nå dine helsemål en gang for alle. Du vil ha en livsstil du kan ha med deg livet ut. Og du vil ha et enklere liv med diabetes!


Dette kurset tar deg steg for steg frem til DIN beste livsstil, og til resultater som varer.

Du vil kjenne hvordan overskuddet, selvtilliten og tryggheten kommer tilbake sammen med en sterk helse og en sunn livsstil.


Etter kurset vil du vite hvilken mat som er best for din unike kropp, og hvordan din familie kan få bedre helse og mer energi. 


De rutiner og verktøy du får i kurset gir hverdagen en god flyt, selv på de mest hektiske dager. Dere vil sove godt, og det er slutt på blodsukkerreguleringer i løpet av natten.


Det er nå sjelden dere bekymrer dere for langtidsblodsukkeret eller for fremtiden. Hele familien har mer energi, holder seg friske, og diabetesen er ikke lenger en kamp, men en tilstand du viser omsorg og tar hensyn til. 


“Du vil nå dine helsemål en gang for alle!"

“Du vil ha et enklere liv med diabetes!"

Du vil ha et liv fylt av overskudd, mestring og glede!

Du er på riktig plass!

Lær metoden og få verktøyet for et enklere, tryggere og mer forutsigbart liv med diabetes :

overskudd og glede med diabetes

Overskudd og selvtillit

Du vil finne ut hvilken mat du forbrenner best, som gir deg riktig næring og et stabilt blodsukker. Du vil få økt energi, bedre søvn og normal vekt.
Du blir trygg i ditt lavkarbo kjøkken og kan lage et mangfold av sunne matretter som hele familien elsker - uten at det krever mye tid eller penger.

Hjelp og støtte til et godt liv med diabetes

​Hjelp og ​støtte

Du får på plass kunnskapen, strukturen og rutinene som skal til for å opprettholde din beste og mest helsebringende livsstil.

Du finner din treningsform og gleder deg til hver økt. Du vet også hva du skal spise for å holde blodsukkeret stabilt under trening. 

Sammen om diabetes

Mestring og samhold

Du vil lære mentale teknikker du kan bruke for å stoppe negative tanker og øke motivasjon og mestringsfølelse  på mer utfordrende dager.

Det legges til rette for samhold og erfaringsutveksling i kursgruppa hvor alle jobber mot sine mål. Du får støtte, feedback og en heiagjeng som ønsker at du skal lykkes. Dette blir din gjeng og kan bli venner for livet.

"Jeg nådde alle de viktigste målene mine!"

"Jeg nådde alle de viktigste målene jeg satt i løpet av dette programmet! Jeg kom i gang med trening igjen og lærte gode teknikker for å stresse ned og få fart på forbrenningen. Jeg er også blitt mer bevisst på hvilke faktorer som er viktigst for min egen og familiens helse. Alt i alt føler jeg at jeg har fått maks utbytte, informasjon og støtte! Jeg kan anbefale dette programmet og coaching med Guro på det varmeste. "

- Solfrid Rognerud (Grafisk designer)

Hvem er jeg?

"Målet mitt er best mulig helse og mest mulig frihet i livet med diabetes!" 

 • Mor til tre flotte barn og gift med Pål Even. Sammen bor vi nå i Colorado USA.
 • Evig opptatt av hvordan vi kan gjøre det beste for kroppen vår slik at vi holder oss friske, vitale og energiske uavhengig av alder.
 • Spesielt opptatt av diabetes, og av hvordan livet med diabetes kan gjøres enklere, tryggere og mer forutsigbart ved å tilpasse kosthold og livsstil - slik at vi ikke trenger å tenke så mye på at vi har diabetes!
 • Elsker yoga, turer i fjell og mark, lukten av saltvann og ikke minst klemmene jeg får av barna mine!
 • Digger å lage god mat og spesielt å utvikle nye lavkarbo oppskrifter!
 • Har jobbet mange år i privat næringsliv som HR konsulent og har også en bakgrunn som trenings- og yogainstruktør for bedrifter og andre private aktører. Er utdannet sosionom, økonom og coach (fra USA). Jobber på en mastergrad innen helse.
 • Leder familiens livsstilsendring som startet for 4 år siden, da sønnen på 10 år fikk diabetes type 1. Målet var minst mulig jobb, best mulig helse, og mest mulig frihet i livet med diabetes. Det har ledet oss til å ta nokså uvanlige men effektive veivalg i forhold til rutiner, kost og livsstil. Vi har gjennom prøving og feiling kommet fram til 5 steg som kan brukes i alle familier som lever med diabetes. Det er en slags trinnvis mal til et enklere, tryggere og mer harmonisk liv med diabetes, - med mer overskudd og stabilt blodsukker.
Guro Gaarder DiabetesCoach

"Enklere liv med diabetes! - Med forutsigbarhet, overskudd og stabilt blodsukker" kurset gir deg:

Modul 1: Kom i gang med DIN beste livsstil!

"Etter denne modulen vet du nøyaktig hva du skal fokusere på - og du er på vei!"

Ved hjelp av en guidet fremgangsmåte har du satt ditt overordnede mål og brutt det ned i tidsbegrensede og konkrete delmål. Slik at du raskt kommer i gang og beveger deg i riktig retning.


Du har informert de som trenger å vite om dine planer og inkludert og skapt entusiasme hos de du vil ha med deg på endringsreisen (som f.eks familie/dine nærmeste). 


Du har gjort både de fysiske og psykiske forberedelsene og har allerede nådd ditt første delmål.


Du kjenner nå en indre klarhet og motivasjon til å gå videre med de neste stegene for et enklere liv med diabetes, - og dette vil vi feire sammen!


Handouts/bonuser:

 • Måltidsplaner og oppskrifter.
 • Skjema for målsetting med egen gjennomgang.
 • Klargjøring av kjøkkenet. Hva må må ut, hva må inn- og hvorfor!
 • Bonus: Hvordan få familie og de nærmeste entusiastiske og ivrige til å bli med på livsstilsendringen.
Min beste livsstil med diabetes


Lavkarbo for et enklere liv med diabetes

Modul 2: Din kropp, din næring!

"Du har blitt familiens helt på kjøkkenet!"

Etter denne modulen vil du forstå hvordan matens næringsstoffer virker på kroppen og hvorfor vi må være ekstra på vakt overfor insulinets rolle.


Du vil finne ut hvilken mat du forbrenner best, som gir deg energi, viktig næring og et stabilt blodsukker.


Nå leser og forstår du innholdsfortegnelser på matvarer og går ikke ”i fella” når du er i butikken.


Du har lært  triksene og føler nå mestring og kreativitet i ditt lavkarbokjøkken. Nå gleder du deg selv og dine nærmeste med variert og velsmakende mat som gir jevn energi, riktig næring og holder blodsukkeret stabilt.


Handouts og bonuser:

 • Analyseskjema for å finne ut hvilken mat du forbrenner best, som gir deg mest energi og et stabilt blodsukker. Guidet fremgangsmåte.
 • Hvordan forstå (og ikke a seg lure av) innholdsdeklarasjonen på matvarer
 • Bonus: De beste sukkerkildene som ikke har effekt på blodsukkeret
 • Bonus: Ulike navn for sukker! Liste over navn som matindustrien gjemmer sukker bak.

Modul 3: Frihet i hverdagen!

"Du føler styrke, trygghet og mestring!"

Struktur og rutiner gir frihet! Og etter denne modulen vil du erfare hvordan riktig  fokus og rutiner er avgjørende for å komme i takt med den gode hverdagsrytmen uten å føle deg stresset eller overveldet.


Du merker hvordan det blir enklere å holde et normalt og stabilt blodsukker, godt humør og jevn, god energi når du planlegger og organiserer hverdagen hensiktsmessig. 


Du vet nøyaktig hva du skal gjøre for å ta vare på deg selv slik at du møter hverdagen som din beste versjon. Du føler deg sterkere, tryggere og selvtilliten har steget flere hakk!


Nå har du lært strategier og er forberedt til å takle mangfoldet av sosiale situasjoner uten å gå på akkord med din livsstil eller føle deg usikker.


Familielivet har blitt harmonisk og du møter dagene på en avslappet måte.


Handouts og bonuser:

 • Måltidsplaner og oppskrifter for hverdagen og ekstra hektiske perioder.
 • Liste over mat du alltid kan ha på lur for å raskt kunne lage et sunt og blodsukkervennlig måltid.
 • Hvordan gjøre restematen til et festmåltid.
 • Bonus: Den beste følingsmaten. For et blodsukker som smidig  justerer seg inn på normal kurs igjen.
 • Bonus: Pusteøvelse du kan gjøre hvor som helst og når som helst for å stresse ned.
Hverdagsmat i familie med diabetes


Styrketrening gir helse og stabilt blodsukker

Modul 4: Trening du gleder deg til!

"Det å holde seg i form har blitt både morsomt og energigivende!"

Etter denne modulen har du funnet DIN treningsform, som du kan opprettholde også på dager du ellers ville sløyfet treningsøkta. Du kjenner hvordan din innstilling til trening er positiv.


Du vet nå hva treningen gjør med kroppen din,  og kjenner til det fantastiske samspillet mellom muskler, insulin og blodsukker. 


Nå vet du hva slags mat du skal spise for å holde et stabilt blodsukker med god yteevne under hele treningsøkta. 


Trening har blitt en del av ukens planlagte aktiviteter og noe du ser fram til og prioriterer.


Handouts og bonuser:

 • Treningstest - slik finner du DIN ideelle treningsform.
 • Bonus:  Oppskrifter på den beste treningsmaten - for styrke, energi og utholdenhet - og selvfølgelig et  stabilt blodsukker!  

Modul 5: Veien videre med motivasjon og mentale redskap.

"Se muligheter og gode opplevelser, også på tunge dager!"

​Kroppen og tankene fungerer i et samspill, og etter denne modulen har du lært mer om psykologien involvert i det å ha diabetes.


Du vet nå hvordan du kan øke din produktivitet, stresse ned, eller bli mer fokusert. 


Du har lært mentale teknikker som du kan bruke for å holde motet og en positiv tankegang oppe også på mer utfordrende dager. 


Du kjenner at det er du som kontrollerer din diabetes, ikke omvendt. Og diabetesen holder deg ikke tilbake fra å gjøre det du har lyst til.


Nå ser du fremover, feirer den veien du har gått og fokuserer på den indre drivkraften som gjør at du holder målet i sikte samtidig som du nyter gleden ved å leve her og nå.


Handouts og bonuser:

 • Øvelse: Livshjulet.
 • Kurs i stressmestring. Avspenningsøvelser du kan gjøre hvor som helst og når som helst
 • Bonus: Journalmal; Refleksjon og takknemlighet.
Livet med diabetes er enklere og mer forutsigbart

"Rom for masse kos på denne livsstilen, og helsen trives!"

"Jeg var skeptisk til å gå i gang med dette endringsarbeidet fordi jeg var redd familiens reaksjoner og for at jeg ikke lenger skulle få muligheten til å kose meg med god mat. Jeg gikk allikevel i gang med Guros program og skjønte raskt at jeg hadde tatt feil. Det er absolutt rom for å kose seg på denne livsstilen – og det uten at blodsukkeret går i taket! Hele familien liker maten og jeg føler helsen er på rett vei. ."

- Hilde Rognerud (Hjelpepleier)

Jeg kan anbefale Guros kurs for et enklere liv med diabetes

"Gleder meg til trening, sover godt og har gått ned 7 kg!"

"Guro vet hvirkelig hva som skal til for å skape varig endring og en god livsstil. Når jeg begynte å jobbe med henne hadde jeg lyst til å trene men ikke kommet i gang, jeg sov dårlig og natten og hadde flere kilo jeg ønsket å få bort. Etter å ha jobbet med Guro har jeg kommet i gang med trening for fullt, sover godt om natten og har gått ned 7 kg! Kan virkelig anbefale dette programmet!"

- Elin Fjeldstad (IT Consultant)

"Here's a Template for a Testimonial With No Image..."

"Now that we've presented all the main features and benefits of the product, we're moving on to another testimonials section, to bolster our claims with some social proof."

- Steve Jacobs (Company CEO)

Kurset er for deg hvis:

"Du vil ha en DIN beste livsstil - livet ut!"

 • Du har et blodsukker det er vanskelig å styre, med for høye og for lave verdier.
 • Du har diabetes (type 1/ type 2) eller prediabetes.
 • Du vil bruke mer tid og energi på andre ting enn diabetesen.
 • Du vil ha en god og sunn livsstil som varer livet ut.
 • Du ønsker mer trygghet, forutsigbarhet og frihet i livet med diabetes.
 • Du vil ha en endring og er klar for å gjøre jobben.
 • Du vil være en god mor og et forbilde for dine barn (og barnebarn).
 • Du vil innføre en sunn livsstil i familien og tenker at dette er noe barna må lære hjemme for å ta det med seg videre inn i voksenlivet.
 • Du tar ansvar for din egen helse og er villig til å gjøre jobben for å få din beste livsstil.

Kurset er ikke for deg som:

 • Ikke er villig til å gjøre noen endringer og teste ut noe nytt.

 • Er på jakt etter en diett eller en rask slankekur.

 • Er redd for hva andre måtte si og ikke tør å skille deg ut ved å spise litt annerledes.

 • Ikke er beredt til å justere og redusere på insulindosene i takt med innføringen av denne maten og livsstilen.

"Jeg nådde alle de viktigste målene mine!"

"Jeg nådde alle de viktigste målene jeg satt i løpet av dette programmet! Jeg kom i gang med trening igjen og lærte gode teknikker for å stresse ned og få fart på forbrenningen. Jeg er også blitt mer bevisst på hvilke faktorer som er viktigst for min egen og familiens helse. Alt i alt føler jeg at jeg har fått maks utbytte, informasjon og støtte! Jeg kan anbefale dette programmet og coaching med Guro på det varmeste. "

- Solfrid Rognerud (Grafisk designer)

Kjenner du deg igjen i dette?

"Ingen endring uten et system."

Men - tenker du kanskje, dette er vel noe jeg kan gjøre selv. Jeg trenger ikke å gå på kurs for å lære dette! Det er vel bare å spise sunnere, få litt orden på rutinene og komme i gang med trening. Alt er jo tilgjengelig og gratis på google.


Ja det er sant - du kan nok finne fram til det meste av dette på internett og i bøker.


Vi mennesker utsetter gjerne og kommer ofte ikke i gang med ønskede endringer før vi absolutt MÅ.


Er du inne i en negativ spiral av uheldige livsstilsvaner eller et blodsukker som er høyt eller  svinger mye så vil ikke dette bli enklere å rette på med tiden.  


Ta tak nå! 

 

Sett deg i førersetet: Få bedre helse, mer overskudd og en god følelse av at du mestrer livet ditt! 

 

Du kan velge å gå veien alene, finne fremgangsmåter, teste ut oppskrifter og metoder, prøve og feile – Det er fullt mulig, men det tar så mye tid! 


Ta heller imot støtte og vær med i en gjeng som heier på deg, går veien sammen med deg, og holder deg ansvarlig og dedikert til å nå de målene du har satt.


En annen fordel er at dette kurset har et SYSTEM som består av riktige steg i riktig rekkefølge. Slik at du slipper å prøve og feile så mye. Når vi går strake veien mot mål sparer vi mye frustrasjon, tid, og penger.

 

Ta disse 5 stegene og etabler en fremtid med god helse for deg og dine nærmeste!

Hva om dette kunne bli deg:


Du vet hvilken mat som er den beste for deg, som gir god forbrenning, masse energi, og riktig vekt.


Du har et stabilt blodsukker, hele døgnet. 

 

Du har blitt god på å lage sunn og rask mat som hele familien liker - som gir jevn energi, og som holder dere mette og fornøyde fram til neste måltid, - uten at du må sjekke blodsukkeret hver halvtime.

 

Du har en god flyt på hverdagen og føler deg ovenpå og avslappet selv på de mest hektiske dagene.

 

Du trener jevnlig og føler du har funnet den formen som er ideell for deg. Denne mosjonen gir deg styrke, selvtillit og du prioriterer den selv på dager du ellers ville sløyfet treningsøkta.

 

Du er ikke redd for å begi deg ut på ensomme turer i marka lenger fordi du nå vet hva som skal til for å holde blodsukkeret stabilt og sikre god yteevne og energi. 


Du har lært mentale teknikker som du bruker for å holde motet og den positive tankegangen oppe på mer utfordrende dager.

 

Du vet nå hvordan du øker din produktivitet, stresser ned og blir mer fokusert.

 

Det har tatt sjefsposisjonen i ditt liv. Du har skapt livskvalitet og kjenner selvtillit og mestring. Du styrer din diabetes - ikke omvendt.

Flyt på hverdagen, livsstil, diabetes

"Jeg nådde alle de viktigste målene mine!"

"Jeg nådde alle de viktigste målene jeg satt i løpet av dette programmet! Jeg kom i gang med trening igjen og lærte gode teknikker for å stresse ned og få fart på forbrenningen. Jeg er også blitt mer bevisst på hvilke faktorer som er viktigst for min egen og familiens helse. Alt i alt føler jeg at jeg har fått maks utbytte, informasjon og støtte! Jeg kan anbefale dette programmet og coaching med Guro på det varmeste. "

- Solfrid Rognerud (Grafisk designer)

Klar for å få et enklere liv?

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

EN BETALING

4750 kr

3 MÅNEDLIGE DELBET. 

1900 kr

Inkludert i prisen:


 • ”Enklere liv med diabetes” kurset med tilgang til alt kursmaterialet i et helt år. Inkluderer også treningsvideoer, lydfiler, opptak av spørretimene, alle sjekklister, maler, oppskrifter og menyplaner.
 • Tilgang til egen privat kursgruppe på Facebook
 • 5 live spørretimer, hvor du får all hjelpen du trenger av meg underveis i kurset.
 • Oppskriftshefte. Favorittoppskrifter på sunn hverdagsmat og kosemat som ivaretar et stabilt blodsukker.(Helt nye oppskrifter som ikke tidligere er publisert).
 • Ukesmenyer for hele kursperioden slik at du ikke trenger å bruke energi på å finne frem til hva du skal lage i løpet av kursets 5 uker. Disse ukesmenyene er satt sammen med tanke på at du og dine nærmeste skal få prøvd mye forskjellig god og sunn mat, uten at det er dyrt eller tidkrevende å lage. 
 • Alle bonuser og handouts som er beskrevet pr. modul over.


This section is a repetition of the "buy now" section from above. Feel free to use the exact same call to action again.

100% Satisfaction Guarantee

Trygg betaling

14 dagers pengene tilbake garanti

100% Tilfredshetsgaranti! Så sikker er jeg på at dette programmet virker, at jeg vil ta all risiko over på meg. Jeg gir deg pengene tilbake om du gjør jobben men ikke er fornøyd med resultatene.

"Jeg garanterer at du får pengene dine tilbake dersom du gjør jobben men ikke er fornøyd i løpet av 14 dager. Det eneste jeg ber deg om er å sende over ditt utførte arbeid slik at jeg kan se at du har gjort en innsats."

VENT DET ER MER!

Yoga for diabetes


BONUS 1:


Yoga for diabetes.

Treningsvideo med enkle fysiske øvelser og avspenningsteknikker for å kople av og mobilisere ny energi. De fleste av øvelsene kan gjøres hvor som helst og når som helst!

BONUS 2:


Lister over:

 • De matvarene som gir et mest stabilt blodsukker slik at du vet hva du skal sikte på!
 • Ulike navn for sukker slik at du er forberedt når du handler. Matindustrien gjemmer nemlig sukker bak mange ukjente navn!
Få et enklere liv med diabetes

BONUS 3:


Rabatter: (Legg ved affiliate links!)

 •  ?% rabatt på fin liten veske til å ha blodsukker måler, matpakke etc i.
 • ?%  rabatt på diabetes armbånd Eller
 • ?% rabatt på xxx lavkarboprodukter som fibersirup etc.

Du lurer kanskje på...

Her er svarene å noen vanlige spørsmål vi får:


Hvordan fungerer undervisningen?

​Får jeg hjelp underveis?

​Hvor mye tid tar kurset?

​Når jeg kjøper, hva skjer da?

​Kan jeg betale med kort, og er det trygt å betale med debet-/kredittkort?

​Blir det flere kurs senere?

Enklere liv med diabetes. - Med forutsigbarhet, overskudd og stabilt blodsukker 

Gir resultater:

 • Du får et mer stabilt blodsukker, med færre følinger eller høye blodsukkerverdier.
 • Du får klarhet i hva som er den beste maten for deg, som gir deg stabilt blodsukker og jevn god energi.
 • Du får en god struktur og rutine på dagene, og opplever hvordan dette gir forutsigbarhet og frihet.
 • Du blir god på å lage sunn, rask mat som hele familien liker og som gir jevn, god energi og holder blodsukkeret stabilt frem til neste måltid.
 • Barnet ditt med diabetes tar mer ansvar for sin tilstand selv og har større indre motivasjon til å passe på seg selv.
 • Livet med diabetes blir mer trygt og forutsigbart fordi du ikke lenger trenger å sette store doser med insulin for å dekke måltidene.
 • Du vil sove bedre om natten og føle deg uthvilt, glad og klartenkt på dagen.
 • Du vil komme i gang med mosjon som du trives med!
 • Du vil føle deg sterk og sikker på at du er på rett vei. Selvtilliten din vil stige!
 • Du får mindre jobb med diabetesen, og livet føles mer som det var før du fikk diabetes.

Påmelding til årets kurs stenger om:

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

"Rom for masse kos på denne livsstilen, og helsen trives!"

"Jeg var skeptisk til å gå i gang med dette endringsarbeidet fordi jeg var redd familiens reaksjoner og for at jeg ikke lenger skulle få muligheten til å kose meg med god mat. Jeg gikk allikevel i gang med Guros program og skjønte raskt at jeg hadde tatt feil. Det er absolutt rom for å kose seg på denne livsstilen – og det uten at blodsukkeret går i taket! Hele familien liker maten og jeg føler helsen er på rett vei. "

- Hilde Rognerud (Hjelpepleier)