En liten advarsel; dette sjokoladepålegget er så godt at vi måtte slutte å ha det tilgjengelig en stund. Spiste jo ikke annet! Veldig godt på hjemmelaget brød eller knekkebrød, og med en kopp kaffe eller te ved siden!
Å ha diabetes hindrer oss ikke i å nyte det søte 😉
Ingredienser:

Ingrediensene, slik de ser ut her i USA. Kjøper sukrinmelis på Amazon 🙂
2,5 dl mandelsmør/masse.
2 klyper salt
1 ts.tupp vaniljepulver
1 dl sukrin melis
2 dl kakao-nibs (små biter med råkakao)
Fremgangsmåte:
Bland alt, unntatt kakao-nibs, sammen. Jeg kjøper ferdig mandelmasse, men dersom du kverner mandler kan dette blandes med mandelfett eller solsikkeolje til en litt fuktig konsistens på ca 2,5 dl. Til slutt blandes kakao-nibs oppi.
Pålegget er også godt med ristede og hakkede mandler oppi.

Luftig og godt sjokoladepålegg med lite karbohydrater.
Legg igjen en kommentar