
Sunn og god snacks som er sprø utenpå og myk inni.
Rosenkål er noe mange forbinder med jul, men den søte og sunne lille kålen kan gjerne nytes hele året. Rosenkål inneholder mye A vitaminer, kalsium, magnesium og bare 9 gr karbohydrater pr 100 gr.
Når vi sprøsteker rosenkål på denne måten går det ned på «høykant» 🙂 Både store og små elsker denne varianten av rosenkål: Sprø på utsiden og myk inni.

Proppfulle av vitaminer og søte på smak.
Ingredienser:
Rosenkål
Olivenolje
Salt & pepper
Fremgangsmåte:
- Sett ovnen på 200 grader og gjør klar en stekeplate evt. med bakepapir
- Skyll rosenkålen godt og ha de oppi en bolle
- Hell litt olivenolje. Jeg bruker å være litt raus med oljen og sørger ihvertfall for at hver lille kål får noen dråper. Strø salt og pepper over.
- Stekes midt i stekeovnen i ca 30 – 40 min. De skal være stekt utenpå og myke inni.

Ha på olivenolje, salt, pepper og stek dem i ovnen
Legg igjen en kommentar